De firma Hansa-Haus GmbH & Co.KG is in 1998 opgericht door Dipl.-Ing. Klaus Hanneken en Rudolf Ortmann.

Management- en kantoor aan de Amselweg 8a

Management en kantoor zijn gevestigd aan de Amselweg 8a in D-26169 Friesoythe.


Timmerwerken en dakdekkerij aan de Zeppelinring 13 - 15

De timmer- en dakdekkerswerkplaats is gevestigd aan de Zeppelinring 13 - 15 in D-26169 Friesoythe.


Aanvankelijk telde de onderneming drie medewerkers. Dankzij de degelijke bedrijfsvoering is de onderneming steeds verder uitgebreid en steeg het aantal personeelsleden continu. Op dit moment werken er 20 gekwalificeerde medewerkers.

Met het aantal medewerkers en de omvang van de opdrachtenportefeuille namen het machinepark, de hoeveelheden benodigde grondstoffen en de benodigde ruimtes voor de werkplaats en het op maat maken van materiaal, eveneens in omvang toe.

Uiteraard zijn de nieuwe bedrijfshallen allemaal door de vakmensen van ons eigen team gebouwd.

Iedereen die overweegt een nieuw huis of ander object te laten bouwen, doet er goed aan om eerst eens bij Hansa Haus GmbH & Co.KG te informeren. Want ons bedrijf, maakt een planning met en - op de allereerste plaats - vòòr de klant.. Van het eerste idee tot en met het definitieve ontwerp, de bouwvergunning, sterkteberekeningen, uitvoering en bouwtoezicht houdt Hansa Haus alles in eigen hand.

Ons bedrijf biedt de klant de mogelijkheid om objecten casco, tot aan de afwerkingsfase, of sleutelklaar te laten bouwen. De complete metsel-, beton-, dakdekkers- , timmer- en afwerkingswerkzaamheden worden door de eigen medewerkers, van het goed opgeleide en ervaren team van Hansa Haus, vakkundig en volgens de geldende bouwkundige regels, uitgevoerd.Hansa Haus GmbH & CoKG Amselweg 8a | D-26169 Friesoythe | Tel.: +49 (0) 44 91 / 91 95 00 | Fax: +49 (0) 44 91 / 33 03